Buitengewoonschoon

Website herdesign

Zakelijke pagina

Een speciale variant voor de zakelijke klant. Deze heeft een andere uitstraling om dit te versterken.
Buitengewoonschoon gaf mij de opdracht om de website onderhanden te nemen en met een modern en strak ontwerp te komen. Ik ben gelijk begonnen met de website te analyseren. De website was verouderd en vrijwel aan elkaar geplakt met de plugin Elementor. Dit zorgde voor een inconsistente look and feel. Ik heb uiteindelijk een herdesign gemaakt in Adobe XD, en deze daarna gebouwd in WordPress met Elementor.
 • Opdrachtgever
  Buitengewoonschoon
 • Jaar
  2022

Iconen voor Buitengewoonschoon

Voor buitengewoonschoon wou ik de website wat meer laten opvallen door iconen te gebruiken om zo het voor de gebruiker aantrekkelijker en gemakkelijk te maken. Dit heeft zeker geholpen bij het offerte aanvraag formulier. Ik heb ongelofelijk veel plezier gehad in het maken van alle iconen voor dit project.

Een leerproces

Het project is zeer geslaagd en het was heel erg leuk om hieraan te mogen werken. Het ontwerpen van de website in Adobe XD ging heel soepel. Maar het bouwen kon soepeler gaan. Dit kwam voornamelijk omdat ik met de tool Elementor ging werken. Zelf ben ik een andere builder gewend, hierdoor ging dat proces wat langzamer. Ook liep ik vaak tegen bugs en andere problemen aan waardoor bepaalde design ideeën niet mogelijk waren.

Marijn de Bruin

 • hello@marijndebruin.com

 • +31 6 36568386

 • Vlasland 20
  3833CN
  Leusden

  KVK: 77284755

Volg mij

© Made by myself with